Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: TISCO BAOSTEEL
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 30000000-40000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η ειδική Co. χάλυβα Weiye Zhongtong, ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί και αξιόπιστοι κατασκευαστής χάλυβα και εξαγωγέας σε Jiangsu, Κίνα. Είμαστε επαγγελματικοί στην προσφορά ενωμένων στενά των πελάτες σωλήνων χάλυβά μας, των γαλβανισμένων σωλήνων χάλυβα, των λουρίδων χάλυβα, του χάλυβα γωνίας και άλλων σχετικών προϊόντων. Τα προϊόντα εξάγονται κυρίως στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και άλλες χώρες και περιοχές. Γενικά, τα προϊόντα μας εφαρμόζονται ευρέως στην κατασκευή, τη γέφυρα, κατασκευαστικά αυτοκινήτων, ηλεκτρικά εγκατάσταση και να εξαγάγουν. Έχουμε κερδίσει την αναγνώριση από τους πελάτες μας λόγω της καλής πίστωσής μας και τις καλές υπηρεσίες. Η ειδική Co. χάλυβα Weiye Zhongtong, ΕΠΕ ακολουθεί την αρχή «της ποιότητας της επιβίωσης, της ακεραιότητας και της ανάπτυξης». Θα επιθυμούσαμε να χρησιμοποιήσουμε υψηλός - ποιοτικά προϊόντα και άριστη υπηρεσία για να αναπτύξουμε το φωτεινό μέλλον με τους πελάτες μας.

 

 

Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Ράφια αποθήκευσης μετάλλων φύλλων - ράφια για την αποθήκευση μετάλλων φύλλων

Ιστορία

Το Zhongtong Weiye καθιερώθηκε το 2006, τοποθετημένος στην πόλη Wuxi, Wuxi είναι στενό στη Σαγκάη (ΧΆΛΥΒΑΣ BAO), Zhangjiagang (ZPSS), Ningbo (BAO XIN), KUN SHAN (DKSS), απολαμβάνει την άριστη γεωγραφική θέση και την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου.

 

Το 2011 Zhongtong Weiye άνοιξε την αγορά στο εξωτερικό και καθιερώνει την εμπορική στρατηγική του ως ένας συνεργάτης συνεργάτες και αλυσίδες εφοδιασμού ανάπτυξης με σημαντικούς μύλους.

 

Το 2016 Zhontong Weiye εκτιμήθηκε ως «πιό αξιόπιστος προμηθευτής jiangsu TOP 20 με την ακεραιότητα από την τοπική κυβέρνηση.

Υπηρεσία

Για να βελτιώσει την αποδοτικότητα και να ικανοποιήσει την απαίτηση πελατών, η ειδική Co. χάλυβα Zhongtong Weiye, ΕΠΕ γρήγορη απάντηση απαίτησης διαφοροποίησης στους πελάτες, διαμόρφωσε ένα πλήρες κέντρο υπηρεσιών επεξεργασίας, που παρέχει το σωλήνα: Στίλβωση. Να συσκευάσει. Συσκευασία. Υπηρεσίες ψεκασμού. Φύλλο προσφοράς: Κάμψη. Εγκάρσια κουρά που σκίζει, κοπή λέιζερ, τέμνουσα υπηρεσία κοπτών νερού. Τοποθετήσεις σωληνώσεων (γράμμα Τ. Κάμψτε) παραγωγή. Ενωμένη στενά επεξεργασία σωλήνων, σύνδεσμοι φλαντζών που επεξεργάζεται, σφυρηλατημένο κομμάτι ράβδων. Παραγωγή συγκόλλησης σχεδιαγράμματος και άλλες μιας στάσης υπηρεσίες επεξεργασίας. Όλα τα προϊόντα παρέχονται σύμφωνα με ASTM/ASME, DIN, τα πρότυπα JIS και μπορούν επίσης να παρασχεθούν σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις πελατών. Ειδική Co. χάλυβα Weiye Zhongtong, Ltdis που πιστοποιείται από τα διεθνή διάσημα όργανα επικύρωσης όπως SGS, BV.
Το εμπορικό σήμα είναι αντάξιο της εμπιστοσύνης, είμαστε κύριος πράκτορας των γνωστών μύλων χάλυβα όπως TISCO, ZPSS, BAOSTEEL, JISCO, LISCO κ.λπ.

Πρώτης τάξεως αυθεντικός, ικανοποιητικός ανεφοδιασμός, επαγγελματική επεξεργασία, ισχυρή συσκευασία ναυτιλίας, παράδοση μέσα σε 5 ημέρες.

Προστασία της περιοχής πωλήσεών σας, ιδέες του σχεδίου και όλων των ιδιωτικών πληροφοριών σας.

 

Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Η ομάδα μας

Έχουμε το τμήμα μας έρευνας και παραγωγής ανοξείδωτου, το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και το πωλώντας τμήμα, τελειοποιούμε το σύστημα διαχείρισης και σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, είναι η τοπ ανησυχία μας που μπορεί να εξασφαλίσει και να ακολουθήσει την ποιότητα των προϊόντων μας από την προμήθεια πρώτων υλών, διαδικασίες παραγωγής, να τελειώσει την υπηρεσία προϊόντων καθώς επίσης και μεταπωλήσεων.

Τα προϊόντα της επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στη χημική ουσία, το πετρέλαιο, τη χημική ίνα, το έγγραφο, το φυσικό αέριο, τους πυρηνικούς σταθμούς, τους ανταλλάκτες θερμότητας λεβήτων, τη ναυπηγική, τα μηχανήματα τροφίμων, την προστασία του περιβάλλοντος, την κατασκευή, το αεροδιάστημα και άλλους τομείς.

Εμείς που εμμένουμε στο όραμα «αφιερωμένος για να είναι βιομηχανικός ηγέτης στους χάλυβες» για να προαγάγει τα πνεύματα «υψηλού - ποιότητα, χαμηλή τιμή, και υψηλή αποτελεσματικότητα». Έχουμε μια αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης Ομάδα Διοίκησης μαζί με το επαγγελματικό προσωπικό που ικανοποιεί τους πελάτες μας με τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία.

 

Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Jiangsu Zhongtong Weiye Special Steel Co. LTD Εταιρικό Προφίλ 3